Jag har parat en tik och om allt går vägen så blir det valpar vecka 12, 2024
I så fall blir de leveransklara kring vecka 20, 2024

När jag vet om tiken är dräktig kommer mer information att läggas ut

Är Du intresserad maila i första hand eftersom det är svårt att hålla ordning på sms, messenger och hinna svara i telefon: tornseglaren@gmail.com
Berätta gärna varför ni fastnat för golden och hur er hundvardag kommer att se ut. Hur kommer hundpassning att se ut mm. Om ni har någon hunderfarenhet sedan tidigare. Om det är något speciellt ni vill göra med er golden. Golden är en aktiv hund som gillar att göra det mesta. Det är svårt att veta hur många valpar det blir eller vilken könsfördelning så berätta gärna varför du är intresserad av hane eller tik. Jag vill alltid träffa de familjer /intressenter som jag fastnar för och är mån om att personkemin ska stämma för os båda.

Bilder och information om tidigare kullar: Gå in under undermenyn Tidigare kullar

Valparna levereras när de blivit 8 veckor och är/har då: registrerade i Svenska kennelklubben (SKK), id-märkta (mikrochippade), veterinärbesiktigade, vaccinerade, avmaskade tre gånger, tre års dolda fel försäkring.

En pärm med dokumentation

Jag skickar även med 3 kg foder att starta med, dummy, retrieverkoppel, halsband i valpens ”färg”, visselpipa, liten leksak samt en ”inluktad pläd”

Valpträffar med funktionsbeskrivning (FB-R), Beteenden och personlighetsbeskrivning hund (BPH), trimning, exteriörbedömning och prova på aktiviteter samt årliga kennelträffar ordnas.