Vi väntar två kullar valpar i slutet av vecka 23 och 25. (L och M kullarna)
Mammorna är Tornseglarens Rut (exc på utst och BPH) och Tornseglarens Queen Mousetoria ”Bessie” (exc på utst).
Pappa till båda kullarna är SE VCH Goldblaze Blues (exc på utst).
Rut har HD BC och ED 0, Bessie har HD BB och ED 0 och Blues har HD AA och ED 0. Alla tre är ögonlysta ua och är herediärt fria för GR_PRA 1 och 2.
Jag förväntar mig trevliga och rastypiska valpar med trevligt temperament.
Tack Titti och Petri för att jag har fått låna fina Blues.

Mer information se separata flikar

Är Du intresserad maila i första hand eftersom det är svårt att hålla ordning på sms, messenger och hinna svara i telefon: tornseglaren@gmail.com
Berätta gärna varför ni fastnat för golden och hur er hundvardag kommer att se ut. Hur kommer hundpassning att se ut mm. Om ni har någon hunderfarenhet sedan tidigare. Om det är något speciellt ni vill göra med er golden. Golden är en aktiv hund som gillar att göra det mesta. Det är svårt att veta hur många valpar det blir eller vilken könsfördelning så berätta gärna varför du är intresserad av hane eller tik. Jag vill alltid träffa de familjer /intressenter som jag fastnar för och är mån om att personkemin ska stämma för os båda.

Bilder och information om tidigare kullar: Gå in under undermenyn Tidigare kullar

Valparna levereras när de blivit 8 veckor och är/har då: registrerade i Svenska kennelklubben (SKK), id-märkta (mikrochippade), veterinärbesiktigade, vaccinerade, avmaskade tre gånger, tre års dolda fel försäkring.

En pärm med dokumentation

Jag skickar även med 3 kg foder att starta med, dummy, retrieverkoppel, halsband i valpens ”färg”, visselpipa, liten leksak samt en ”inluktad pläd”

Valpträffar med funktionsbeskrivning (FB-R), Beteenden och personlighetsbeskrivning hund (BPH), trimning, exteriörbedömning och prova på aktiviteter samt årliga kennelträffar ordnas.