Hösten 2008 tog jag, min man Michael och våra två ungdomar Sofia och Anna steget och flyttade ut på landet. Nu bor vi på en gård ca 1 mil utanför Västerås.

Till vardags arbetar jag som fastighets- och kyrkogårdschef för Västerås pastorat vilket är näst störst i Sverige.

Sofia tog sin veterinärexamen i januari 2018. Sofia, Felix och golden Ariel och Sid bor strax utanför Uppsala.

Anna blev klar personalvetare i januari 2017. Anna, David och katten Mysen har flyttat till Kvicksund. 

Fritiden ägnas åt aktiviteter med familjen som nu utökats med två barnbarn Pelle och Alfred, hundarna, släkt och vänner.

Jag är aktiv i Golden retriever sektionen i Västmanland där jag är utställningsansvarig, ett mycket roligt arbete. Tidigare har jag även varit ordförande i sektionen ett jättekul och lärorikt arbete.

Jag har gått Golden retrieverklubbens tre steg för att bli Open Show domare och jag har dömt inofficiellt vid några tillfällen.
Jag har gått M1 Allmän mentalkunskap, är också funktionsbeskrivning retriever (FB-R) funktionär. 2015 gick jag SKKs 10 veckors distansutbildning om Hundens beteenden, jätteintressant.

Vår första golden Berrie skaffade vi från början som en sällskapshund men tack vare Berries uppfödare Karin Eriksson och Nalies uppfödare Ingegerd Eriksson åkte vi till Västmanlandssektionens Goldendag på Lövudden där vi fick prova på alla möjliga olika aktiviteter. Blodad tand fick man och fortsatte med att delta vid Västmanlands DM. Därefter har det blivit ett flertal utställningar, kurser i viltspår, jakt och lydnad.

Jag är uppvuxen med den strävhåriga dvärgtaxen Darkie.
Darkie blev 15 år gammal och var väldens envisaste. Mina föräldrar skaffade därefter ytterligare en strävhårig tax, Noysan, som namnet anspelar lät hon en hel del. Noysan blev 15,5 år.

Michael har under sin uppväxt haft flera olika hundraser collie, pudel, papillon och groendal